Designbrickor för en bättre havsmiljö

Brickan är en perfekt produkt – en snygg och praktisk inredningsdetalj som passar i de flesta hem. Dessutom utmärkt som present. Det är grunden till att vi designade våra egna brickor i läckra mönster som passar till både vardag och fest. ​Hoppas att ni gillar resultatet!

Lika viktigt som form och funktion är att våra produkter håller en hög kvalitet. Alla våra brickor tillverkas i Sverige av ÅryTrays AB. Tillverkningen sker varsamt i flera skikt av björklaminat som slutligen lamineras med ett starkt ytskikt. Resultatet är en tålig bricka som klarar värme, mat, dryckesspill och maskindisk.

När vi utvecklade våra produkter var det självklart för oss att de skulle tillverkas av miljövänligt material och att en del av intäkterna skulle bidra till att förbättra den miljö vi lever i. Därför är vi glada för att alla våra brickor tillverkas av miljömärkt björk från förnyelsebar skog och ingår i produktserien ”Hav & Vatten” där en del av försäljningen går till Världsnaturfonden WWF och Rädda Östersjön. Ett viktigt arbete som verkligen gör skillnad!

Produktfakta

  • Design Tintin Timén 

  • Tillverkade i Sverige 

  • Björklaminat av finaste kvalitet

  • Material från miljömärkt skog (FSC) 

  • Enkla att rengöra och tål maskindisk

  • Bidrar till WWF och Rädda Östersjön

Bricka Badare från Tintin Design Studio

Bricka Badare

Vid tiden då det begav sig ansågs gemensamhetsbad som något riktigt vågat och på gränsen till oanständigt. Vi har i samarbete med Höganäs Museum fått rättigheten till denna underbara bild som är tagen av den välkände hovfotografen Peter P. Lundh i början av 1900-talet. Den detaljrika bilden brukar bli en given snackis.

Format: 36x28 cm / Artnr: P321

295 kr
Bricka Droppdans från Tintin Design Studio

Bricka Droppdans

I friska färger samlas här droppformationer i ett spännande, stilrent och effektfullt mönster.

Format: 36x28 cm / Artnr: P322

295 kr
Bricka Fika från Tintin Design Studio

Bricka Fika

Den ultimata fikabrickan med ordet Kaffe på 27 olika språk. Varsamt formgiven med typsnittet Futura (tecknades av Paul Renner 1927 och är ännu idag en modern och älskad designklassiker).

Format: 36x28 cm / Artnr: P323

295 kr
Bricka Fisklek från Tintin Design Studio

Bricka Fisklek

Titta ner under ytan och ta del av detta lekfulla och färgstarka mönster med fiskar i fin formation. 

Format: Ø 31 cm / Artnr: P341

295 kr
Bricka Hamnmingel från Tintin Design Studio

Bricka Hamnmingel

Ett grafiskt mönster med retrokänsla som för tankarna till båtliv och vågformationer. Sköna blåtoner i lagereffekt med inslag av orange.

Format: 36x28 cm / Artnr: P324

295 kr
Bricka Kompass från Tintin Design Studio

Bricka Kompass

Ta kurs mot favoritplatsen och fyll på med godsaker på denna bricka som är utsmyckad med en grafiskt stilren kompassros i svart och brunt.

Format: Ø 31 cm / Artnr: P342

295 kr
Bricka Nattspegling från Tintin Design Studio

Bricka Nattspegling

Känn lugnet och stämningen som uppstår i skymningen med stadens ljus och speglingarna i vattnet. En illustration som på håll kan kännas rent fotografisk.

Format: 27x20 cm / Artnr: P301

275 kr
Bricka Skog & Sjö från Tintin Design Studio

Bricka Skog & Sjö

Ett grafiskt mönster som med sina färgtoner och geometriska former skapar en härlig känsla med kopplingar till den nordiska naturen.

Format: Ø 31 cm / Artnr: P343

295 kr
Produktserien Hav & Vatten från Tintin Design Studio

Alla våra brickor tillverkas av miljömärkt björk från förnyelsebar skog och ingår i produktserien ”Hav & Vatten” där en del av försäljningen går till Världsnaturfonden WWF och Rädda Östersjön. Ett viktigt arbete som verkligen gör skillnad!

Beställning

Fyll i uppgifterna nedan och skicka din beställning så återkommer vi med en orderbekräftelse och betalningsanvisning inom kort. Frakt tillkommer med 35 kr, men om du beställer flera produkter så bjuder vi på frakten!
Produkt: Fler produkter:
Betalningssätt:
Jag vill betala med Swish
Jag vill betala med Bankgiro
Namn: Adress: Postnummer / Ort: Telefon: E-post: Meddelande: Skicka in

© 2023 Tintin Design Studio