Ert kreativa bollplank

Om Tintin

Tintin Timén är grafisk formgivare med mer än 35 års erfarenhet inom designbranschen. Håller i produktionen med noggrann hand, från första skiss till färdigt original. Utöver ekonomisk utbildning samt specialkurser inom design har Tintin jobbat på en rad olika designföretag genom åren: Design 2001, L&CO i London, Gardö & Co, Wiklund & Strand, Rydberg & Partners, Basic Art Production, Total Design Europe, Artwork Åre med flera. Driver idag det egna företaget Tintin Design Studio i Visby. Fritiden ägnas gärna åt foto, måleri, matlagning och familjeliv inkluderat stallhäng och en och annan joggingtur.

Inget uppdrag är för litet och inget är för stort

Oavsett om det gäller att ta fram ett visitkort, ny logotyp eller en hel kampanj kan ni lita på att vi kommer att göra vårt yttersta för att ni som kund ska bli helt nöjda med resultatet. Vi vet att ni känner ert företag bäst och tillsammans hittar vi bästa tänkbara lösning för varje projekt. Om det behövs kopplar vi in specialister från vårt nätverk av medarbetare. Genom åren har vi lärt känna många duktiga projektledare, copywriters, fotografer, webbutvecklare, tryckerier med flera.

Produktionen sker enkelt och smidigt med den senaste tekniken, vilket möjliggör att hantera uppdrag över hela landet. Vi arbetar fullt ut med de flesta grafiska program från Adobe: InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat med flera och kan även leverera material till Office-paketet.

Hos oss får ni alltid ett kostnadsfritt prisförslag vid uppdragsförfrågan. Varmt välkommen till Tintin Design Studio.

Vad tycker kunderna?

Fördelen med Tintin är att det blir rätt på en gång, man behöver sällan skicka materialet flera gånger. Jag har jobbat med Tintin i över 15 år och alltid upplevt hög kvalitet och mycket snabba leveranser.

Jan Andersson
Näringslivschef Åre Kommun

Tintin Timén är kreativ, snabb och noggrann i rollen som AD och formgivare. Många gånger blir det första förslaget den färdiga produkten. Detta tillsammans med en medvetenhet för den ekonomiska kopplingen gör att jag varmt kan rekommendera Tintin för uppdrag. Våga prova honom och hans företag!

Fredrik Högbom
Affärsenhetsschef Arctic Cat

Jag kan varmt rekommendera Tintin till uppdrag små som stora och vet att han är kapabel och kunnig inom sina arbetsområden.

Lennart Clemens
L&CO Design Consultants
London

Jag har sällan arbetat med en så kunnig formgivare. Underbar design/layout på sina alster, alltid perfekta original och alltid i utsatt tid.

Morgan Axelsson
Prepressansvarig Arkpressen

Det är alltid en fröjd att anlita Tintin som aldrig gör en besviken. Jag ringer alltid i panik och får snabb och proffsig leverans. Jag kan både stolt och varmt rekommendera hans tjänster.

Christina af Trolle
VD Bonworks

Tintins flexibilitet och kreativitet var av mycket stor betydelse för omvandlingen från rapport till tidning. Hans känsla för formgivning tillsammans med hans trevliga sätt och bemötande är helt enkelt föredömligt!

Kerstin Svanberg
Chefredaktör BancoVärlden

Till mitt nystartade konsultbolag önskade jag en logo och grafisk profil. Kom till Tintin Design Studio med en massa idéer om formkänsla, färgval och fonter m.m.
Tintin med sin enastående förmåga att först lyssna in mig som kund, möta mina förväntningar för att sedan med oerhörd profession ta min idé ytterligare flera steg framåt har inte bara gjort mig till en mycket nöjd kund, utan även givit mitt företag ett proffsigt och äkta ansikte utåt. Stort TACK!

Camilla Högström
C To How Consulting

 


Välkommen att kontakta oss!

Skicka mail

© 2024 Tintin Design Studio